Yks parhaista jutuista Joulukuussa on kaikki joulumarkkinat, -myyjäiset ja -messut. Tänäkin vuonna rupeama alotettiin Naisten Joulumessuilta. Piti niitä täälläkin mainostaa, mutta, en tiiä mitä tapahtu, olin kattonu niiden ajankohdan vähän väärin tai mielessäni kääntäny sen hassusti. No olin joka tapauksessa suunnitellu meneväni sinne sunnuntaina kun ne alkaa. No menin sunnuntaina ja selviskin, että se oliki vika päivä!:) Eipä se mitiä kun kerkesin kuitenki! Sieltä miun mukaan tahto ihan välttämättä lähteä Ebba-Liina tonttu.

2131687.jpg

Syko design

Sitten eilen avautu (tällä kertaa aikataulussa mukana) Tuomaan Joulumarkkinat Espalla. Jos sinne tahtoo mennä, niin paikka on siis Helsinki ja Esplanadin puisto ja aika 8.-21.12. Kellosta ei hajua. Ite olin paikalla vasta pimeän tultuu ja näytti kyllä nätiltä:) Ja sain vihdoin oman maatuskapussin!! jeis!

2131688.jpg

Tämän tekijää en muista tai en oo varma tiedänkö edes. Se sama mukava nainen se oli, jonka näitä pussukoita jo jollain messuilla kävin ihailemassa...

Sitten olis vielä Vanhan joulumyyjäiset 14.-23.12. Sinne menisin ehdottomasti jos vaan olisin maisemissa. Ja onhan niitä vielä kaikkia muitakii.

Joensuulaisille ja Kitteeläisille ja Jähmätorvelaisille (hihhii) ja ja ja muille niillä nurkilla asuville vinkkinä Joulumarkkinat areenalla 20.-21.12. ja Taitokorttelin Joulukylä vielä molempina viikonloppuina ennen aattoa! Sinne myöskin menossa!

Tänään mennään vaihteeks käväsemään koululla ja keskitytään huomiseen Äidinkielen ja kirjallisuuden tenttiin. Sitten jatkuu taas lahjustelu! Ekat joululahjat alkaa olla jo valmiina! Niistä kuvaa myöhemmin.