Minä olen onnellinen mies, isän hääpuhetta lainatakseni:) Mein perheen lentäväks lauseeks muodostunu lausahdus sopii tähän päivän paremmin kun nenä monen päähän.

Hiljaiselo täällä blogissa on johtunu siitä, että kävin vähän huitelemassa muilla mailla. Jenkit pääsi nyt pahasti pettämään miun suuret joulukoristevalohässäkkäodotukset. Ootin ja oletin tasan kaks viikkoa sitten lähtiessä, että löytäisin sitä puuttuvaa joulufiilistä Nycistä ja niistä kaikista mahtavista ja jättisuurista jouluvaloista ja koristeista. Mutta ei yhtikäs mittään. Rockefeller Centerinki jättikuusesta oli paikalla vasta latvatähti. Mikä pettymys! No tavarataloissa oli jonkun verran valoja ja lähiruokakaupat myi krääsää, mutta eipä juuri muuta:( Miamissa sentään oli vähän yritetty ja valaistu palmuja. Ja sieltä bongattiin vikana päivänä se jättikuusikin! Mutta jostain syystä sekään ei sytyttäny ihan hirveenä... Liekkö oltiin pikkiriikkisen liian aikasessa?

2091658.jpg

Mutta tänä aamuna. Kone laskeutu kotimaan kamaralle 9ltä ja kaikkialla on NIIIIIIN kaunista ja joulusta!! Miun ensilumi... Ja mikä määrä sitä lunta!:) Ihanaa! En oo raaskinu sulkee ees olkkarin verhoja kun ikkunasta on niin nätit näkymät. Vilkuilen tässä koneella istuessa vähän väliä ulos.

2091671.jpg

Päätettiin jo Koon kans, ettei jaksa tänään lähtee käymään kaupassa vaan tilataan pitsaa, mutta kun päikkäreitten jälkeen kuikuilin ulos ja hämärtyvään iltaan oli miun pakko päästä pihalle. Koo piti minuu ihan hulluna ku lähin vapaaehtosesti kävellen kauppaan "kun siellä on niin ihana ilma". Mutta se onki kumma poika, ei tykkää lumesta ja syö kaikista mahollisista vaihtoehdoista vaan vanilja jätskii ja hedelmäkarkkeja.

2091675.jpg

Kauppamatkalla mietin miten onnellinen mie oon ensinnäkin, että asutaan puiston reunalla, jossa menee tällä hetkellä vaan polkuja ristiinrastiin ja sielä voi oikeesti tarpoo lumessa. Sit mie olin myös ilonen kaikista lähipihojen lapsista jotka oli pulkkamäessä mein takapihalla. Oisin halunnu mennä kans, mut kurkku ja tomaatit ois jäätyny repussa. Ja ihan hirmu onnellinen mie olin niitten kahen pienen hiihtäjän puolesta, jotka sai varmaan ekaa kertaa elämässään kerralla niin paljon lunta, että pääsivät hiitämään. Hyvän olon miulle sai myös vähän isompi poika, joka ilmesty puistossa yhtäkkii puskan takaa tonttuhattu päässä:) Myös ne useet jouluvalot, joita ihmiset on jo viritelly pihoille ja parvekkeille, sai miut tosi iloseks. Niin iloseks, että virittelin meijän omallekki ikkunalle kynttelikön.

2091696.jpg

Tajusin, että se kaikista tärkein joulukoriste mikä siellä jenkkilässä uupu taiskin olla lumi. Se teki miut kaikista onnellisimmaks! Nyt oikein sormet syyhyäis päästä tekemään kaikkia jouluhommia! Jo olis kyllä aikaki:) Joku tuolla kommenteissa mainitsiki, että se on sitten tasan kuukaus aikaa!! Tasan kuukauden päästä 23.38 meillä hyvin todennäkösesti istutaan olkkarissa kynttilän valossa, syödään vielä vähän yöpalaa ja tutkaillaan ja ihaillaan kaikkia uusia hienoja lahjoja. Ollaan vaan onnellisia.

2091679.jpg

Hyvä päivä tänään!