Ensimmäiset paketit paketoitu!! Kotonakotona käydessä äiti pyysi paketoimaan sen jo ostamia lahjoja. Joo-o, äitiltä peritty tää jouluhöperyys:) Vähän oli heikonlaisesti nauhoja, yms, joten paketeista tuli tämmösiä:

1022339.jpg

Päätettiin äipän kans, että tänä vuonna ei käytetä ollenkaan sitä perinteistä "kaupan joulupaperia", koska ensinnäki niistä tulee niin hirmusti roskaa ja vaikka meillä on ne aina poltettu, niin ei sekään taida olla kovin ekologista ja toisekseen muut paperit on paljon nätimpiä... Toi iso paketti sai sanomalehteä siks, että kun jätepaperipinoa rupesin kaivelemaan, niin ekana sattu käteen toi poron kuva:) Siihen olis ollu kiva laittaa vihreetä narua, muttei ollu. Paitsi kun se tulee miulle, niin ei ees niin paljoo haittaa! Noissa keskikokosissa valkosissa paketeissa on käytetty tapettia. Niihin on viel nauhat hakusessa ja noi paperinarurusetit vaan kuvan takia:) Aattelin, et niihin vois käydä ehkä joku hopeahommeli... Noissa pienissä paketeissa on käytetty kotoo löytyneitä kangasnauhoja ja vesivärillä kirjotettu Jouluntoivotukset.

Tässä on sitten muutama viimevuotinen paketti.

1022340.jpg

Sydän ja kirjaimet on taivuteltu vähä jämerämmästä rautalangasta ja kiinnitetty pakettiin semmosella ihan ohuella rautalangalla. Noita rautalankahelmijuttuja on kyllä kiva väsätä ja tahtosin tehä niitä tänäki vuonna, mutta ne vaan vie aikaa aika hirmusti ja sormenpäitä:)