THE JOULUKALENTERI TULEE TAAS!!!!!!!!!! JESJESJESJESJES:)

75_THEJOULUKALENTERI__juttu.jpg

Tätä on ootettu niiiiiiiiiiiiiin pitkään (9 vuotta)!! Eli 1.12. (katos vaan:D) se alkaa subbarilta. Kellon aikaa en viel löytäny mistään, mut veikkaisin et joskus iltatuimaan. Jos ei jaksa ootella sinne asti, niin täällä voi käydä fiilistelemässä jo nyt.

Jos joku ei nyt tiedä mistä puhutaan, niin tässä vähän sarjan juonta:

Kauan sitten Suomessa oli luolissa asuvien tonttujen valtakunta. Pahat "näsät" kuitenkin ajoivat tontut maanpakoon ja tuhosivat heidän luolansa. Näsät muistuttavat ulkonäöltään ihmistä, paitsi juotuaan alkoholia, jolloin heille kasvaa torahampaat ja silmälasit.

Kaukana Suomesta maailman ääressä, vanha tonttu Iki-Iäkäs on kuolemaisillaan, koska hänen elämänsä säveltä soittava soittorasia uhkaa pysähtyä. Soittorasian vetoavain on jäänyt Suomeen, ainoaan näsiltä säästyneeseen luolaan Keuruulle. Iki-iäkäs lähettää kolme tonttua, Kaukon, Toivon ja Handen, hakemaan avainta. He saavat avukseen "Viisasten kirjan", jossa on vastaus kaikkiin maailman kysymyksiin ja jota myös näsät havittelevat.

Tonttukolmikko lähtee lentokoneella kohti Keuruuta. He löytävät luolan ja avaimen, mutta lentokoneen potkuri vääntyy laskeutumisessa, eivätkä he pääse pois ennen kuin Kauko on veistänyt uuden. Samaan aikaan joulua valmisteleva maanviljelijäpariskunta Olli ja Kerttu Santanen, jotka asuvat lähellä tonttuluolaa, saavat yllättäen jouluvieraakseen salaperäisen Antti "Pentti" Nieksenin. Tämä osoittaa yllättävää mielenkiintoa tonttuja ja Viisasten kirjaa kohtaan.

Tärpätin blogista löysin tämän suuren uutisen:)